Tilapäisiä muutoksia toiminnassa

Suhtaudumme koronavirukseen vakavasti. Seuraamme tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Asiakaspalvelu suljetaan toistaiseksi asiakaskäynneiltä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Voit asioida kanssamme sähköpostitse ja puhelimitse.

Vältäthän tarpeetonta asiointia asiakaspalvelupisteissämme. Tapaamiset vain ajanvarauksella. Sairaana ei voi tulla asioimaan Pieksämäen Hakan toimistolle tai tapaamaan muuta henkilöstöä.

Jos on välttämätöntä asioida toimistolla esim. vuokrasopimuksen allekirjoittamiseksi, huomioithan ystävällisesti nämä käytännöt:

  • Huolehdithan käsihygieniasta asioidessasi toimistollamme ja asiakaspalvelussamme.
    Asiakaspalvelumme tiloissa on käsidesiä asiakkaidemme käyttöön. Asiakkaalle on oma erillinen kynä. Huomioithan mahdollisesti yskiessäsi THL:n ohjeistuksen yskimisestä.
    · Vältämme toistaiseksi kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa. Asiakaspalvelupistettä on muutettu tilapäiseen käyttöön sopivaksi.
    · Toimistoon lasketaan 1 henkilö kerralla. Jos joudut odottamaan tai kohtaat toimistosta tulevan henkilön, huolehdithan, että pidät toiseen henkilöön vähintään 1 metrin välimatka ja noudatat toimistomme ulko-ovessa olevia muita ohjeita tai henkilöstöltä muita saamiasi erillisohjeita.

Hoida asiointi puhelimitse ja sähköpostitse

Voit hoitaa suurimman osan asioinnista puhelimitse ja sähköpostitse. Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen voi edellyttää toimistolla asiointia. Samoin avainten saanti / asunnon katsominen vaatii käynnin toimistolla. Muut asiat voit hoitaa puhelimitse, postitse,
sähköpostitse tai toimittamalla tarvittavat asiakirjat toimiston postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa. Toimistolle tuotavat paperit yms. voit jättää alakerran ulko-ovessa olevaan postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa.

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse haka.toimisto@pieksamaki.fi. Työntekijöiden omat sähköpostiosoitteet toimivat normaalisti. Käsittelemme sähköpostia
arkisin klo 8-16 ja pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian.
Puhelinpalvelumme toimii normaalisti. Tarvitessasi käyntiajan sovi siitä erikseen toimiston puhelinnumerossa.

  • Toimiston palveluaika vuokrasopimuksen allekirjoitusta varten on ti-pe klo 13-14. Asiakaspalvelussa asiointi onnistuu toistaiseksi vain ajanvarauksella (vuokrasopimuksen allekirjoitus, avaintenluovutus tms.). Mikäli tarvitset asiointiin muun ajan, pyydämme olemaan asiasta puhelimitse yhteydessä asiakaspalvelunumeroomme 015 348 060.

Tiedotamme, kun palveluajoissa palataan takaisin normaaliin aikatauluun.

Tee kiireettömät vikailmoitukset myöhemmin

Jos korjausta vaativa vika ei ole kiireellinen, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin. Tee vikailmoitus ensisijaisesti puhelimitse päivystävälle huoltomiehelle tai sähköpostitse kiinteistötyönjohtajalle osoitteeseen teemu.ihalainen(at)pieksamaki.fi.

Jos olet sairastunut tai asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, ilmoitathan asiasta vikailmoitusta tehdessäsi.

Kiireellisissä vikatilanteissa, kuten putkivuoto, soita huollon päivystysnumeroon.

Saunat

Saunat on otettu pois käytöstä 17.3.2020 alkaen toistaiseksi siihen saakka kunnes epidemia on lieventynyt.

Yhteystietomme ovat:

Asiakaspalvelu (toimisto, vuokraus, isännöinti) puh. 015 348 060

sähköposti haka.toimisto(at)pieksamaki.fi

Isännöitsijä Pirjo Lind, puh. 0400 263 356

Huolto

Kiinteistötyönjohtaja Teemu Ihalainen, puh. 0400 558 980

Päivystävä huoltomies 24/7, 0400 653 886

Tekninen isännöinti

Jarkko Kolehmainen, puh. 040 689 7350

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi(at)pieksamaki.fi

Seuraamme valtiovallan ohjeita ja avaamme toimiston, kun tilanne sen sallii.

Pahoittelemme asiasta asiakkaillemme koituvaa haittaa.

Pieksämäen Haka Oy