Pieksämäen Haka Oy tiedottaa: PERUTTUJEN SAUNAVUOROJEN MAKSUT

Koronavirusepidemian aiheuttamat toimenpiteet heijastuvat monella tapaa Hakan palveluihin ja asukkaidemme arkeen kodeissaan. Talosaunat ja saunavuorot on otettu pois käytöstä 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Tällä varotoimenpiteillä pyrimme osaltamme ehkäisemään viruksen leviämisen. Asukkaiden ja henkilökunnan terveys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Varatuista saunavuoroista ei tarvitse huhti- ja toukokuun sekä mahdollisten niitä seuraavien käyttökieltokuukausien osalta maksaa kuukausittaista 10 euron saunamaksua. Kun saunat taas aikanaan avataan ja otetaan käyttöön, ei saunavuoroista peritä maksua käyttöönottokuukauden ajalta eikä sen jälkeiseltä seuraavalta kalenterikuukaudelta. Ajalla 16.– 31.3.2020 käyttämättä jääneistä saunavuoroista ei palauteta maksuja. Kun saunat aikanaan otetaan taas käyttöön emme tule perimään saunamaksua kesken kuukauden käyttöön otetuista vuoroista maksua.

Saunamaksut poistetaan toistaiseksi vuokrista 1.4.2020 alkaen, joten saunamaksun osuuden 10e/kk voi vähentää vuokranmaksusta. Mikäli maksat kuitenkin saunamaksun vuokrasi yhteydessä jää maksu sinulle ennakoksi ja voit hyödyntää sen tulevissa vuokranmaksuissa. Tiedotamme asukkaitamme, kun saunavuorot- ja maksut otetaan uudestaan käyttöön.

Pahoittelemme suuresti tämän aiheuttamaa harmia ja kiitämme ymmärryksestänne tässä poikkeustilanteessa.

Yhteistyöterveisin,
Pieksämäen Haka Oy